Vilken härlig dag – Elens dag!


Vilken stor uppslutning det var i fredags då vi firade Elens dag!

 

Besöket hos de goa barnen i åk 3 Sollebrunn skola innebar många klyftiga och smarta kommentarer om hur nyttig elen är för oss. Efter stormen Egon var det en aktuell fråga för många av barnen utan för tätorterna.

 

klass 3 sollebrunn

 

På eftermiddagen hade vi öppet hus som lockade ca 100 besökare! Det är jätteroligt för oss att träffa våra kunder personligen och vi hade diskussioner om både elpriser, fiberanslutningar och hur elnätet påverkats av senaste stormen. Vi bjöd alla gäster på fika och många gick också den tipspromenad som gick genom lokalerna.

 

Vinnarna i ordflätan blev Robert Jonsson, Elin Svensson, Lars-Gunnar Nordström, Björn Engstrand, Vera Reichert, Isabell Melander och Josefin Melander. Dessa lyckliga vinnare kommer att kontaktas av oss.

 

Fikaborden på Öppet hus under Elens dag

 

26 januari 2015
← Se fler inlägg