Bjärke Energi

Medarbetare

Det är vi som finns i din närhet!


Sigvard Krantz

VD
0322-650540, sigvard.krantz@bjerke-energi.se

Anställd 1993. Sigvard gillar att vistas i naturen. Han är aktiv inom Friluftsfrämjandet i Alingsås. Han kom från en lång anställning i Vattenfall och har sedan 20 år tillbaka som VD hos oss drivit Bjärke Energi till att få bygdens infrastruktur som en god bas till att främja konkurrenskraften i både företagsklimatet samt boendemiljön.

 

Jessika Karlsson

Ekonomiansvarig
0322-650532, jessika@bjerke-energi.se

Anställd 2002. Jessika är en aktiv person med högt tempo. Framförallt när det gäller idrott och framförallt fotboll. Sin bakgrund har hon i både små och större företag. Hos oss ansvarar hon för ekonomin samt all administration som gäller Bjärkefiber.

Ulf Vuorenmaa

Tekniker
0322-650535, ulf@bjerke-energi.se

Anställd 1985. Ulf är mycket sportintresserad och gillar att träna både sig själv och andra. Han tycker även att fiske i djupa vatten är härlig fritidssysselsättning. Hos oss ansvarar Ulf för ett flertal områden, bl.a.  elmätarna och alla mätvärden, panncentralen samt fiberutrustningen.

 

Jim Norlander

Beredare, tekniker 
0322-650533, jim@bjerke-energi.se

Anställd 2017.  Jim bor på landet och gillar att vara ute i naturen och kanske framförallt till havs med sin segelbåt. På sommaren blir det även en del turer med motorcykeln i fina omgivningar. Han har tidigare arbetat på Vattenfall i både driftcentralen samt med avbrottsplanering. Han har också jobbat med konstruktionsarbete för elnätsstationer. Hos oss kommer Jim att arbeta med arbetsledning för att leda nätverksamheten med fokus på driftsäkerhet, kundtrygghet samt innovation.

Lisbet Samuelsson

Kundtjänst  
0322-650531, lisbet@bjerke-energi.se

Anställd 2015. Lisbet arbetade tidigare på Sparbanken i Sollebrunn men har även varit hos oss tidigare. Hennes största intresse är att göra saker tillsammans med familjen som t.ex. utförsåkning och snorkling. Hos oss kommer Lisbet främst att arbeta med olika typer av kundtjänstfrågor och fakturering.

 

Petra Palmgren

Elsäljare  
0322-650530, petra@bjerke-energi.se

Anställd 2017. Petra har arbetat under många år med försäljning men då främst av resor och liknande arrangemang. I sitt hus och stora trädgård utanför Alingsås finns det alltid något att syssla med vilket hon tycker är både kul och rogivande. På vårt kontor arbetar Petra med elhandel och försäljning på uppdrag av BestEl.

Sven-Åke Andersson

Linjemontör, svenake@bjerke-energi.se

Anställd 1984. Sven-Åke är en mångsysslare med ett stort hästintresse. Främst då det gäller hans fina islandshästar. Hos oss arbetar han på många olika områden men främst ledningsbesiktning, kabelutsättning, panncentralen samt fiberblåsning.

Thomas Johansson

Linjemontör, thomas@bjerke-energi.se

Anställd 1985. Thomas gillar att fiska, speciellt isfiske. I övrigt är han mycket sportintresserad och följer framförallt ishockey och fotboll. Hos oss jobbar han med många olika områden men oftast med kabeldragning i mindre skala tillsammans med grävmaskin.

David Ask

Linjemontör, david@bjerke-energi.se

Anställd 2008. David är motorintresserad och både tränar och tävlar i motorcross. Hos oss jobbar David mycket med mätarbyten, besiktning av stationer och kundnära arbeten.

Adnan Handzic

Linjemontör, adnan@bjerke-energi.se

Anställd 2013. Adde är en musiker med huvudet på skaft. Han kom till Sverige 1994 och har sedan dess bl.a. arbetat som FN-soldat och som lagledare på Saab. På fritiden lirar han på sin gitarr och bas med sitt band. Hos oss tar Adde hand om många olika delar i montörsarbetet som både kabeldragning, mätningar och andra kundnära arbeten.

Johan Larsson

Linjemontör, johan@bjerke-energi.se

Anställd 2015. Johan är uppvuxen i Magra där han fortfarande bor. På fritiden renoverar han ett gammalt hus vilket tar mycket av hans tid men som kommer att bli hans eget hem så småningom. Tidigare har Johan jobbat som servicetekniker på vindkraftverk där han hanterat både mekanik samt elektricitet. Hos oss kommer Johans arbetsuppgifter vara inom alla olika områden som linjemontör som t.ex. kabelförläggning och fiberdragning.

Rasmus Nordström

Entreprenadarbetare, rasmus@bjerke-energi.se

Anställd 2017. Rasmus är en driven folkraceförare och håller till mycket på den lokala banan; Upplo folkracebana. Han bor i Sollebrunn tillsammans med sin fru och barn och har tidigare arbetat som bergsprängare. Hos oss arbetar Rasmus tillsammans med grävmaskinerna ute på vårt område.