Bjärkefiber

bjarke_annons_at.indd

Bjärke Energis fibernät består av drygt 100 km fiberkabel där vi har förbindelse med Alingsås stadsnät via Vikaryd samt Nossebro Stadsnät i Glossbo.
Vi erbjuder Internet, tv, telefoni, kapacitetsförbindelse samt svartfiberförbindelse i vårt fibernät.

Med Bjärke Stadsnät  har vi sedan starten för över tio år sedan sedan haft ambitionen om att öppna upp vårt fibernät för konkurrerande tjänsteoperatörer. Vi genomförde denna förändring 2014 och detta kändes fantastiskt bra. Både för oss då vi kan koncentrera oss på vår kärnverksamhet samt för kunderna som får större valmöjligheter och fler tjänster.

Detta innebär att vi numera erbjuder ett öppet stadsnät kallat Bjärkefiber. Bjärke Energi är inte längre själva operatörer utan våra kunder väljer bland ett stort antal externa operatörer med utbud inom Internet, IP-tv och IP-telefoni. Utrustningen kommer att klara 1 Gigabit/s och ger er som kunder stort utbud och fler och större möjligheter för triple-play och On demand-tjänster.

Vi hoppas att satsningen på ett öppet fibernät är något helt i er smak!

zmarket

Plattformen för alla de operatörer som kommer att sälja tjänster via Bjärkefiber finner du på http://www.bjarke.zmarket.se. Här finns ett stort antal operatörer som erbjuder tjänster inom både Internet, IP-tv samt IP-telefoni. Vi har ett samarbetsavtal med Zitius som är en av Sveriges största kommunikationsoperatörer. De erbjuder nätlösningar och värnar om en öppen modell med full konkurrens för kundernas bästa. Zitius har idag ca. 180 000 anslutna hushåll och erbjuder ett brett utbud av tjänster från de starkaste tjänsteleverantörerna.

Anslut dig till Bjärkefiber och få obegränsad uppkoppling och överlägsen teknik!

⇒ Kom igång med dina tjänster -Så här gör du!:  Köpguide Zmarket