Lediga tjänster

linjemontör / tekniker

Bjärke Energi är en ekonomisk förening med fjorton anställda. Vårt kontor finns i Sollebrunn och vi försörjer 5000 kunder med el genom vårt elnät i delar av kommunerna Alingsås, Lerum, Vårgårda, Ale och Trollhättan. Som ekonomisk förening ägs företaget av våra kunder och vi har en nära kontakt med våra medlemmar.

Vi säljer el under varumärket BestEl till ytterligare ett stort antal kunder. I vårt helägda dotterbolag bedriver vi en mindre fjärrvärmeverksamhet samt har en stor satsning på att bygga fibernät i vårt område.

Vi är en mindre grupp om knappt tio personer som gemensamt ansvarar för elarbeten, fibersvetsning och andra tekniska arbeten. Nu behöver vi utöka medarbetargruppen och behöver Dig!

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete med tekniskt innehåll. Det här är ett jobb för dig som gillar att lösa tekniska problem i fält och som tekniker kommer du att arbeta med underhåll, service, projekt och felavhjälpning. Det kan vara ensamarbete, arbete tillsammans med kollega och/eller någon av våra underentreprenörer. Du planerar dagen med stöd av din arbetsledare. Beredskap kan komma ingå i tjänsten så småningom.

Har du erfarenhet från liknande arbeten eller utbildning inom området ser vi det som ett plus. Vi är dock positiva inför vidareutbildning i framtiden. B-körkort är ett krav medan BE-körkort är meriterande.

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i vår verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar 100%.

Upplysningar om tjänsten får du av VD Sigvard Krantz på telefon 0322-650 500.

Vi läser och hanterar ansökningar löpande men vill ha in din ansökan senast 2020-03-31 via e-post till adressen sigvard.krantz@bjerke-energi.se.

Vi ser fram emot att höra från Dig!