Gott nytt år!

Vi vill tacka våra kunder för 2015 och tillsammans se fram emot ett minst lika bra år 2016.

Året började med stormen Egon och en del störningar på elnätet i dess spår. Övriga stormvarningar under året klarade vi utan större problem. Under våren drog vi igång vår tids största fiberprojekt i Långared-Loo-Vänga men har också påbörjat planeringen inför kommande projekt i Jordala och Östadkulle. Här kommer även elnätet att förbättras vilket känns mycket bra. Vi har under året känt av ett allt större intresse för fibertekniken och vi är glada att kunna erbjuda våra kunder tjänster som både är samhällsnyttiga men också gör allas vardag enklare och smidigare. Allt fler tjänster ska numera hanteras via Internet. Vi har under året anslutit fler än 150 kunder till Bjärkefiber!

Under året har vi haft återbäring till alla våra medlemmar men också kunnat erbjuda låga elprisavtal genom vårt intressebolag BestEl. Vi jobbar ständigt för att kunder och medlemmar i Bjärke Energi ska kunna få så bra villkor på tjänster inom elnät, elhandel, fjärrvärme och bredband som möjligt. Detta tar vi med oss till nästa år och hoppas på ett bra och givande samarbete med er! Vi ses!

 

 

 

31 december 2015
← Se fler inlägg