Vilken rolig träff vid kokvagnen

Vilken uppslutning det var i Långared trots att snön yrde och blasket stänkte. Vi stod med kokvagnen full med korv och bjöd på både förtäring men också information om hur vårt stora fiberprojekt i Loo-Långared-Vänga fortskrider. Många som träffade oss passade på att fråga oss om sina specifika fastigheter men det var också många allmänna frågor kring grävsträckor, slangstorlek och om de olika operatörerna.

 

Direkt efter korvstunden vid Albert hall åkte vi till Vänga missionshus för att träffa Vänga intresseförening och hålla fiberinformation för just dem och deras område.

 

Vi tackar alla drygt 100 personerna som kom till Långered samt de drygt 30-talet i Vänga för en jättetrevlig stund!

 

Vänga intresseförening 160302

 

 

3 mars 2016
← Se fler inlägg