Vandalisering

Natten till torsdagen den 28 juli utsattes Bjärke Energis kontor i Sollebrunn för vandalisering. Ett gäng personer hade inte bara skräpat ned runtom utan även denna gång tagit sig upp på taket och kastat ned tegelpannor samt kastat en större blomkruka mot ett fönster så att det gick sönder. En annan allvarlig incident var att man tryckt in en glödande cigarett under takfoten vilken sedan självslocknat som tur var. Dessa händelser betraktas som inbrottsförsök samt skadegörelse och är nu anmält till polisen.

 

Har ni information om det inträffade eller hör något framöver är vi mycket tacksamma om ni meddelar oss eller polisen detta. I övrigt ber vi om överseende med att det nu behövs läggas tid och pengar på annat än det som vi verkligen vill jobba med; bygga ut och förstärka el- samt fibernätet!

 

 

 

29 juli 2016
← Se fler inlägg