Bjärkefiber i Sollebrunn

Nu har snart vår grävinsats i Sollebrunn blivit helt klar. De som vi ännu inte nått kommer nämligen att göras genom en gemensam grävinsats tillsammans med ett externt grävlag på uppdrag från annan fiberleverantör under sommaren/hösten. Vi gör gemensamma grävinsatser på vissa gator för att på Sollebrunns vägförenings inrådan inte behöva gräva flera gånger i samma gator. Dock är det för er som beställt Bjärkefiber endast ett fåtal adresser som det handlar om. De flesta har vi ändå kunnat nå genom egen försorg på olika sätt.

För er som nu har en slang i tomtgränsen återstår att gräva er egen kabelgrav i trädgården. Slang och märkband hämtas på vårt kontor, meddela gärna någon dag innan hur många meter ni behöver.

Har ni inte kikat på Zmarket ännu kan det vara en bra idé att börja jämföra operatörerna och deras tjänster. Det finns en hel del bolag som har sommarkampanjer att ta del av. Surfa hit!

25 juni 2017
← Se fler inlägg