Besök i Stora Mellby skola

I samband med Elens dag besökte vi de härliga barnen i åk 2-3, Stora Mellby skola. Vi berättade om elens betydelse genom historien samt vilken hjälp vi har av just elen varje dag. Barnen hade många finurliga och kloka tankar på ämnet och var väldigt intresserade av att hjälpa barn som inte har samma förutsättningar som de själva. Klassen fick därför i uppdrag att rita teckningar på temat el som t.ex. “Detta gillar jag att göra med hjälp av el”.

I går var vi tillbaka i klassen och hämtade alla fina teckningar och i gengäld fick klassen bl.a. veta att vi skänkt en solcellslampa i deras namn till en elev i Kenya som nu också kan börja drömma om en framtid likt dem själva.

Stort tack till Stora Mellby skola och lärarna som tog emot oss och passade på att prata om ämnet i undervisningen!

9 februari 2018
← Se fler inlägg