25 år hos Bjärke Energi

I år har vår VD, Sigvard Krantz, basat över verksamheten i 25 år! Detta har uppmärksammats med både blommor och guldklocka.

-Att arbeta som VD i så många år på Bjärke Energi tyder på en trivsel och ett stort engagemang, säger föreningens ordförande Peter Ribbing.

Det är faktiskt flera av medarbetarna hos oss som också arbetat minst lika länge vilket är mycket positivt. Detta är ett bevis på att arbetsmiljön, möjligheten till utveckling samt nya utmaningar stimulerar oss alla till att göra ett bra jobb!

Vill du också jobba i energibranschen? Det kommer att finnas ett stort behov av medarbetare i flera delar av våra organisationer de närmaste åren så spana in filmen som vår branschorganisation har gjort: https://www.youtube.com/watch?v=SVbWOI-8uOI

 

 

1 juni 2018
← Se fler inlägg