TH1NG är vårt nyaste tillskott på Zmarket

Idag lanseras en ny tjänsteleverantör, TH1NG, på Zmarket. TH1NG erbjuder sina tjänster till både privatpersoner och företag med tjänster som bl. a. internet, tv samt telefoni.

TH1NG är en helt ny teleoperatör med fokus på framtidens uppkopplade tjänster för både hem, fastigheter och företag. Bakom operatören, som ska bli de uppkopplade tjänsternas nav med ett enkelt gränssnitt för en mängd olika tjänster finns tidigare ledande personer från bland annat Bahnhof, IP-Only och Spotify.

– Vår ambition är att bli någonting mer än befintliga internetoperatörer på marknaden. Vi vill leverera mer än bara bredband. Tanken är att vi ska leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, fastigheter och företag som nu börjar komma ut på marknaden. Initialt är det fokus på de traditionella operatörstjänsterna bredband, telefoni och TV, till privatkunder och fastigheter, samt företagstjänster. I mitten av nästa år planeras sedan den första versionen av vår plattform för de smarta tjänsterna vara klar för lansering.

18 december 2018
← Se fler inlägg