El + Fiber = Sant

För att kunna bygga ut vårt fibernät till er kunder på ett kostnadseffektivt sätt behövs fler som delar på kostnaden. Som ni känner till har vi långa ledningslängder och det skulle bli en alltför hög anslutningsavgift om vi enbart grävde för fiber i vårt område. Det är därför ett win-win koncept för både Bjärke Energi och våra kunder att vi i de flesta fall har möjlighet att reinvestera i elnätet i samma projekt. Att vädersäkra och i de flesta fall få bort luftledningarna på känsliga ställen med mycket skog har gjort att vår leveranssäkerhet har stärkts upp ytterligare och är idag på fantastiska 99,9%. Det är när vi ser den siffran samtidigt som vi kan erbjuda våra kunder en stabil och tekniskt stark uppkoppling som vi känner att vi lyckats med vårt mål – att ge landsbygden samma förutsättningar med hjälp av stabil infrastruktur som i städerna.

Nu fortsätter vi med fler områden och tillsammans gör vi det enklare att bo och arbeta runtom i vårt område!

21 maj 2019
← Se fler inlägg