Utlottning bland våra trogna kunder

Med tanke på den situation som Coronaviruset medfört i Sverige när det gäller sociala kontakter och nedstängning av både arbetsplatser, träffpunkter och andra samhällsnyttiga platser vill vi återigen sprida lite glädje hos våra kunder.

I våras delade vi ut kakpåsar till boende på Bjärkegården samt uppvaktade några jubilarer med blommor. Enkla gester som ibland kan betyda mycket !

Nu var det dags för nästa lokala satsning. Det blev en påse fylld med lokalt odlade grönsaker från Östängs gård i Loo som lottades ut bland våra kunder. 20 lyckliga vinnare fick under torsdagen en påse fylld med nyttigheter. Ylva lade också med information om hur man bäst hanterar grönsakerna och vad man kan tillaga med dem. Kanske blir det lite nya recept som får chansen hos vinnarna?

Vi är gärna med och stöttar våra lokala företag och är ni nyfikna på vad Östängs gård sysslar med är de väl värda ett besök! De har även en fin hemsida med mycket detaljerad information om vad som händer hos dem så surfa gärna in där Östängs gård.

21 augusti 2020
← Se fler inlägg