Ovälkomna samtal? Använd Nix!

Det finns tyvärr ett fåtal oseriösa elhandlare i Sverige. Ibland ringer de runt i närområdet och säger sig samarbeta med Bjärke Energi och sälja elavtal tillsammans med oss. Detta stämmer inte!

Spärra din mobiltelefon, genom Nix, mot ovälkomna telefonsamtal från företag:

Ring 077-228 00 00 från det telefonnummer du vill spärra och följ instruktionerna. Kom ihåg att det kan ta upp till två månader innan alla företag hunnit uppdatera sina register så att de ser att du spärrat ditt nummer. Efter detta får endast företag som du handlat med det senaste året möjlighet att ringa dig.

Då vi märker en större aktivitet på detta området under hösten ber vi er också se över era äldre släktingar och vänners behov av att spärra telefonen. De verkar tillhöra en målgrupp som är extra utsatt för dessa samtal.

Vill du läsa mer om Nix? Gå till deras hemsida NIX.

29 oktober 2020
← Se fler inlägg