2000 kunder surfar via Bjärkefiber

Ännu en milstolpe nåddes under december då Bjärkefiber anslöt kund nummer 2000! Det höga trycket på fiber fortsätter och digitaliseringen är nyckeln till att ta del av den utökade samhällsservice som sker runt omkring oss.

-Vi ser en mycket god efterfrågan, som ökar stadigt. Tillgången till snabbt bredband handlar inte längre om obegränsad surf eller att sköta sina bankärenden på nätet. Det handlar om livskvalitet, trygghet och affärsmöjligheter för privatpersoner och företag såväl i staden som på landsbygden, menar Sigvard Krantz, VD på Bjärke Energi.

Fiberkund nummer 2000 var Yvonne och Anders som nu anslutit sitt hus i Gräfsnäs till Bjärkefiber. -Det är jätteroligt att vi nu kunnat ansluta till Bjärkefiber, hälsar Yvonne och Anders.

Vi fortsätter vårt arbete med att stärka vår bygds konkurrenskraft genom att vara en stabil och trygg leverantör av infrastrukturtjänster. Detta gäller både elnät och fibernät och över hela vårt område.

5 januari 2021
← Se fler inlägg