Nytt sätt att avbrottsavisera

Vi har nu möjligheten att avisera våra kunder på mer än ett sätt när vi ska ha ett planerat avbrott någonstans på vårt område. Det kan handla om att vi ska koppla in ett nytt elnät, arbeta med visst underhåll, byta utrustning i stationer eller annat som tvingar oss att stänga av strömmen under arbetets gång.

Tidigare har alla aviseringar gått via post men nu kan ni istället få beskedet via mail, i Kivra eller som sms. Detta gör processen snabbare och säkrare.

För att detta ska fungera så bra som möjligt behöver vi ha korrekta kontaktuppgifter till våra kunder. Vi ber er därför att logga in på Mina sidor och kontrollera mobilnummer och e-postadress MINA SIDOR. Det går också bra att ringa oss på 0322-650500 för att meddela sina uppgifter.

När allt fler arbetar eller studerar hemifrån är det viktigt att denna informationen når fram till er i tid. När posten på många håll endast delas ut ett par gånger i veckan blir andra leveranssätt viktigare. Tack för gott samarbete!

10 maj 2021
← Se fler inlägg