Återbäring till medlemmar

På föreningsstämman i maj 2021 beslutades återigen om återbäring i vår ekonomiska förening! En del av vinsten för 2020 ska alltså delas upp bland de kunder som äger andelar i vår förening. Det kommer därför att finnas en minuspost på elräkningen i december för dig som är medlem, håll utkik! Återbäringen fördelas mellan medlemmarna i förhållande till deras elnätskostnad under året 2020.

Har du ingen minuspost på decemberfakturan? Det kan bero på att du inte är medlem eller att du inte har tillräckligt många andelar i förhållande till din huvudsäkring. Du får naturligtvis din återbäring ändå men istället ligger den som en betalning för dina saknade andelar.

Läs gärna mer om vem som kan bli medlem och vad det innebär på vår hemsida eller kontakta oss på telefon 0322-650 500 så förklarar vi mer.

3 december 2021
← Se fler inlägg