ADSL är snart historia

Fiberutbyggnaden fortsätter i Sverige i hög takt och övergången från kopparnätet till moderna lösningar är en viktig del av digitaliseringen. Många telestationer har redan lagts ned men senast 2026 kommer hela kopparnätet att vara avvecklat. Detta gör att trycket på fiberutbyggnaden är stor och kunder har behov av en bra uppkoppling och hög kapacitet för att klara både sin arbetssituation som sin vardag.

Framtidens kommunikation på vårt område heter Bjärkefiber och byggs och drivs av oss. Som medlemsägt företag ser vi stor potential i våra kunders behov av bra uppkoppling för att få bästa möjliga levnadsstandard. Bjärkefiber finns nu i stora delar av vårt område och flera projekt finns i startgropen. Har du en uppkoppling via ADSL idag kan det vara läge att fundera på framtidens val av kommunikationsväg. Har vi redan grävt fiber i ditt område kan det finnas en anslutningspunkt i närheten eller t.o.m. i tomtgränsen. Kontakta oss för en kontroll av möjligheten att få Bjärkefiber till just ditt hus!

31 juli 2022
← Se fler inlägg