Earth hour

Lördagen den 23 mars uppmärksammas återigen Earth hour. Under Earth Hour sätts extra fokus på hur klimatförändringarna och den snabba förlusten av biologisk mångfald hotar vårt samhälle, ekonomi och välfärd. Vi människor är som ni känner till helt beroende av naturen för vår överlevnad.

Den tydligaste miljömanifestationen deltar man i genom att släcka belysningen hemma under själva Earth hour kl.20:30-21:30 men det finns även andra saker man kan delta i för att uppmärksamma denna dag. T.ex. har wwf ett samarbete med Korpen som gjort en tipspromenad som man via mobiltelefonen kan delta i var man än befinner sig tipspromenad.korpen.se/promenader/earth-hour eller om du vill anta olika uppdrag för att dra ditt strå till stacken? Gå med i wwf:s community Agera.

Läs gärna mer på Världsnaturfondens hemsida wwf.se/earth-hour

20 mars 2024
← Se fler inlägg