Återbäring i föreningen

På föreningsstämman i maj beslutades återigen om återbäring i vår ekonomiska förening! En del av vinsten för 2023 ska delas upp bland de kunder som äger andelar i vår förening. Det syns därför en minuspost på elräkningen i juni för dig som är medlem, håll utkik! Återbäringen fördelas mellan medlemmarna i förhållande till deras elnätskostnad under året 2023.

Har du ingen minuspost på junifakturan? Det kan bero på att du inte är medlem eller att du inte har tillräckligt många andelar i förhållande till din huvudsäkring. I det senare fallet får du din återbäring ändå men istället ligger den som en betalning för dina saknade andelar.

Läs gärna mer om vem som kan bli medlem och vad det innebär på vår hemsida eller kontakta oss på telefon 0322-650 500 så förklarar vi mer.

5 juni 2024
← Se fler inlägg