Välkommen till Bjärke Energi

välkommen in!

Nu öppnar vi kundtjänst igen! Vi träffar er gärna personligen och efter en lång period med pandemi öppnar kundtjänst återigen för besök. Det går naturligtvis också bra att kontakta oss via telefon eller mail så hjälper vi er precis som vanligt!

bjärkefiber

Bjärke Energis fibernät består av drygt 100 km fiberkabel där vi har förbindelse med Alingsås stadsnät via Vikaryd samt Nossebro Stadsnät i Glossbo. Vi erbjuder Internet, tv, telefoni, kapacitetsförbindelse samt svartfiberförbindelse i vårt fibernät. Anslut dig till Bjärkefiber och få obegränsad uppkoppling och överlägsen teknik!

DIN PLATTFORM FÖR FIBERTJÄNSTER

På Zmarket finns alla operatörer och tjänster som du kan ha genom din fiberanslutning!

Nyheter

BESIKTNING AV VÅRA LUFTLEDNINGAR V. 21

Vi har planerat att, om vädret tillåter, genomföra besiktning av vårt luftledningsnät med hjälp av helikopter under måndag-onsdag. Besiktning av våra luftledningar görs för att säkerställa leveranssäkerheten till våra kunder och ev. hitta ledningssträckor som behöver åtgärdas. Vi har mycket skog på vårt område och det är nödvändigt att ta till denna hjälp för att få en […]
17 maj 2022

Ytterligare elpriskompensation

Nu har riksdagen tagit beslut om att elpriskompensation ska betalas ut även för mars månad enligt det förslag som regeringen lade i sin budget i våras. Förslaget innebär en utbetalning till kunder i vårt elnätsområde med en förbrukning med minst 400 kWh i mars. Ersättningen beror på hur stor förbrukning man haft och kan hamna […]
13 maj 2022

Föreningsstämma

ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA Måndag 16 maj kl. 19.00 i Gendalens bygdegård. Härmed kallas medlemmarna till ordinarie föreningsstämma. Ärenden enligt stadgarna. Föreningen bjuder på lättare förtäring. Kontakta oss på telefonnummer 0322 – 650 500 för årsmöteshandlingar samt anmälan om deltagande. VÄLKOMNA!
28 april 2022

Driftstörning fiber

Ring alltid din valda operatör.

Via knappen nedan kommer du till Zmarkets driftinformation.

Driftstörning el

Upplever du problem med ditt elnät?

Kontakta då oss på driftstörningstelefon 0322-650515.