Stort fiberintresse!

Vi har märkt ett allt större intresse för att fiberansluta sin fastighet vilket är riktigt roligt! Detta har medfört att vi har anlitat ytterligare en grävmaskin med förare samt ett externt arbetslag. Allt för att hinna med att bereda och ansluta alla er som önskar fiber till huset.

 

Vi har startat upp projekt i flera områden där de kommit olika långt i sin process. Vissa är på intressepejlingsstadiet medan andra skickat in sin beställning och där det nu pågår markberedning. Det gäller bl.a. dessa områden:

 

Långared-Loo-Vänga

Jordala-Hede

Glossbo

Lena hed

Mjölsered

Krokamad

 

Är du också intresserad av att få tillgång till fiber och är osäker på om vi finns med vårt fibernät Bjärkefiber i närheten är du välkommen att kontakta oss för mer information!

31 oktober 2014
← Se fler inlägg