Earth hour

På lördag kväll hålls återigen världens största klimatmanifestation Earth hour. I land efter land släcker man ner för att visa att klimatet och vårt agerande hör ihop. Earth hour har vuxit till att bli en jättestor manifestation och många företag, organisationer och kommuner informerar och håller olika events för att uppmärksamma hur det står till med klimatet och hur vi kan bevara vår biologiska mångfald.

 

Vi vill i dessa tider av isolering kunna bjuda er som kunder på en mysig stund i samband med att vi släcker ner under lördag kväll. Detta gör vi genom en personlig och unik akustisk specialspelning av lokala artister! Länken till spelningen kommer att släppas här på hemsidan i samband med starten på Earth hour kl. 20:30 på lördag. Vi ses då!

 

26 mars 2020
← Se fler inlägg