Får du samtal från telefonförsäljare?

Det finns tyvärr ett fåtal oseriösa elhandlare i Sverige. Ibland ringer de runt i närområdet och säger sig samarbeta med Bjärke Energi och sälja elavtal tillsammans med oss. Detta stämmer inte!

Bjärke Energi är ett elnätsbolag och säljer inga elavtal. BestEl som är den anvisade elleverantören i vårt område säljer heller inga avtal via andra bolag som ringer upp eller knackar på dörren hemma hos dig.

Skulle du bli uppringd av någon som påstår sig samarbeta med oss får du gärna anteckna vilket bolag de säger sig ringa ifrån och därefter ta kontakt med oss.  Energimarknadsinspektionen (EI) går ut med en uppmaning om att iaktta försiktighet vid telefonförsäljning av elavtal och be alltid om att få avtalsförslaget skriftligt. www.ei.se/sv/nyhetsrum/nyheter/nyheter-2020/var-uppmarksam-vid-telefonforsaljning

Vår kundtjänst finns på telefonnummer 0322 – 650500 så kontakta oss om du är osäker.

24 september 2020
← Se fler inlägg